top of page

TERMENI SI CONDITII

1. Conținut

 

Acesta este un serviciu care oferă acces nelimitat la aplicațiile RegainControl: serviciu adblocker „Cokun”, serviciu de confidențialitate și securitate cu „Amachay” și VPN „Pelican”. Scopul acestui document este de a clarifica Termenii și condițiile generale („TnC-urile”) ale companiei editorului care are referințe complete în pagina „Legal” indicată link-ul din partea de jos a acestei pagini. Utilizarea de către dvs. a Serviciilor este condiționată de acceptarea și respectarea TnC-urilor.

 

2. Taxe

 

Accesul la conținut și servicii este supus unei taxe, așa cum este afișat în pagina „Prețuri”, accesibil prin linkul de mai jos. Compania editorului o poate modifica oricând. Serviciile pot fi facturate o dată sau pentru fiecare perioadă de timp contractată către utilizator, iar prețul va fi inclus în factura periodică a Utilizatorului furnizată de gateway-ul de plată.

 

3. Proprietatea intelectuală și industrială

 

Compania editoare deține dreptul de autor al Serviciilor. Orice utilizator sau terță parte trebuie să notifice compania editorului prin e-mail dacă consideră că drepturile lor legale au fost încălcate.

 

4. Excluderi din garanții (lista de mai jos nu este exhaustivă și nu este exclusivă):

 

4.1. Disponibilitatea și continuitatea site-ului și a serviciilor: În niciun caz, compania editorului nu va fi răspunzătoare pentru orice pierdere sau daună care ar putea apărea din accesul dvs. sau utilizarea site-ului web sau a aplicației, inclusiv orice daune aduse dispozitivului dvs. electronic.

 

4.2. Conținut și servicii. În niciun caz compania editorului nu va fi răspunzătoare pentru:

 

· Aspectul și funcționarea eficientă a site-ului web sau a aplicației și actualizările și fiabilitatea conținutului

 

· Daune rezultate din utilizarea necorespunzătoare a site-ului web sau a aplicației.

 

· Distribuirea și prezența programelor care pot dăuna dispozitivelor utilizatorului sau modificarea înregistrărilor și fișierelor electronice ale utilizatorului.

 

· Utilizare contrară TnC-urilor, legilor sau utilizării general acceptate.

 

· Nerespectarea sau încălcarea legilor referitoare la drepturile de proprietate intelectuală ale terților, proprietatea industrială, secretele comerciale sau contractuale, confidențialitatea, onoarea, imaginea, proprietatea, publicarea sau concurența.

 

· Nerespectarea de către terți a oricăror obligații sau garanții în legătură cu Serviciile oferite Utilizatorilor pe Site sau aplicație, precum și o calitate slabă, fiabilitate, conformitate, legalitate, utilitate și disponibilitatea Serviciilor Terțe.

 

4.3. Conținut și servicii terțe: Compania editorului nu va fi răspunzătoare, direct sau indirect, pentru orice pierdere sau daună de orice fel rezultată din utilizarea site-ului sau a aplicației și a serviciilor oferite acolo.

Aplicația Cokun nu trimite niciun SMS. SMS-ul este trimis de utilizator pentru a obține codul de activare.

Furnizor serviciu prin SMS: NTH Mobile SRL: Sun Offices, 391 Calea Vacaresti, VAT number 27022280

 

5. Protecția datelor cu caracter personal

 

Site-ul sau aplicația nu înregistrează nicio informație personală. Adresa de e-mail utilizată de Utilizator în scopul asistenței pentru clienți este strict confidențială.

.

bottom of page