top of page

Ovo je jednokratna usluga Cokun. Jednokratnim plaćanjem dobit ćete pristup adblockeru kojim ćete olakšano pregledavati web portale. Cijena usluge je 30,00 kn (PDV uključen). Za pomoć kontaktirajte nas na: cokun.hr@silverlines.info; ili na 016388150. Za preuzimanje sadržaja potrebno je imati ispravno podešene WAP postavke. Dodatni troškovi za prijenos podataka se naplaćuju prema cjeniku vašeg mobilnog operatora. Organizator usluge: Popeye Ads Limited. Unit 117, Orion Mall, Palm Street, P.O Box 828, Victoria, Mahe, Seychelles. Tehnička podrška (davatelj usluge): NTH Mobile d.o.o., Međimurska 28, 42000 Varaždin: OIB: 12385860076

Politika zaštite podataka


Svi osobni podaci pruženi tvrtki Izdavač putem Web stranice ili na bilo koji drugi elektronički način koji je dostupan korisnicima tretirat će se s potpunom povjerljivošću.

1. Ne prikupljamo osobne podatke o gledatelju. Mi, međutim, bilježimo i koristimo podatke koje nije moguće osobno identificirati, uključujući, ali ne ograničavajući se na sljedeće: IP adresu uređaja za pregled, radi geo-ciljanja, radi identificiranja mobilnog operatera, vrste veze i drugih detalja; "korisničkog agenta" preglednika ili aplikacije i ostalih relevantnih zaglavlja zahtjeva koji će nam pomoći identificirati vrstu uređaja; datum i vrijeme isporuke oglasa je jedinstvena identifikator, kao što je HTTP kolačić ili identifikator oglašavanja uređaja, što nam omogućava da ne prikazujemo isti oglas iznova i iznova.


2. Prava pogođenih strana: Izdavačka tvrtka se obvezuje da će poštivati ​​i olakšati zainteresiranim stranama ostvarivanje njihovih prava priznatih propisima u pitanjima zaštite podataka, a posebno prava na pristup, ispravljanje, otkazivanje i protivljenje podacima. Navedena prava mogu se ostvarivati ​​slanjem zahtjeva na kontaktnoj vezi spomenutoj u podnožju ove stranice, dodavanjem fotokopije osobne iskaznice i navođenja prava koje se ostvaruje.


3. Kvaliteta podataka: Kad pružite podatke tvrtki Izdavač, jamčite i u svakom slučaju ste odgovorni za navedene podatke kao istinite, točne i potpune te ste obaviješteni i dali svoju suglasnost za sadržaj ovu politiku privatnosti. Ako pružanje navedenih podataka ili unošenje netočnih podataka onemogućuje tvrtki Izdavač da posluje s vama.


4. Mjere sigurnosti: Izdavačka tvrtka navodi i jamči da održava razinu sigurnosti za zaštitu osobnih podataka u skladu s važećim zakonodavstvom i da je implementirala sva tehnička sredstva koja su mu na raspolaganju kako bi se izbjegli gubitak, zlouporaba, izmjena, neovlašteni pristup i krađa podataka koje pružaju korisnici

bottom of page